Choď na obsah Choď na menu

15. 1. 2018

Barcelona bort til Royal Society

La Liga 19. runde av kampens fokus startet, Barcelona utfordrer Royal Society away! Før Barcelona League fikk 7 krigsmotstandere ikke, for Barcelona er dette spillet åpenbart vanskelig. Spillet er faktisk tilfelle, Barcelona var 0: 2 bak, men den ambisiøse Barcelona etterfulgt av de neste fire byene reverserte poengsummen. Denne sjelen stirrer 4-2 seier, må si at Paulini ble nøkkelen, det er hans mål lød motangrep hornet.

Barca en seier over Real Sociedad i 2007 eller senere bekjempelse av syv Barca sammenstøt vanskelig å få en seier, hjemmet til Royal Society er en hard nøtt å knekke. De første 11 minuttene av spillet, hjemmelaget tok ledelsen i å bryte den fastlåste situasjonen, men ballen er fortsatt i Paulinho scoret under øynene, som også spiller med blod som hans senere løpsk. 34 minutter ut av billige fotballdrakter kampen scoret hjemmelaget ytterligere mål for å utvide scoren 2: 0, Barcelona i fortvilelse!

På dette kritiske øyeblikket, Barca trenger spillere til å stå opp for laget stoppe bølgen, teamet utlignet for å trenge minst et mål, Messi, Suarez, Bucikesi ...... men Barca tok ledelsen stå opp Ikke disse stjernebelagte navnene, men denne sesongen Barcelona sommeren signerer et tvilsomt navn: Pauline!

De første 39 minuttene av spillet, hjemmelaget scoret bare fem minutter senere, Suarez passere på venstre side i feltet, fortsetter Paulinho å spille sin Pao Busi, den sanne natur av high-speed offensive løp, ballen scoop skjøt ham i en liten kant av området I nesten, Barcelona 1: 2 utvinning av en ball, er Paulini også den første til å miste ballen til å gjøre opp. Det er også målet, hørte hornkontrakken Barcelona, ​​etterfulgt av Barcelona under byen reverserte poengsummen fotballtrøyer, den endelige Barcelona 4-2-seieren.

Målet med spillet er å Paulinho åtte ligamål, og se på de fleste av målene Paulinho, men også for å se Barcelona coach taktiske ordninger Paulinho, behovet for å organisere angrepet i Macy Når ga Pauliniao mer fremover angrep arrangement! Den Paulinho ikke lever opp til treneren tillit, han spilte midtbane evighets karakter, Pao Busi, høyhastighets offensive løp å spille mest, er det ikke rart at han kunne bare målet innlegget ball scoret.

Muligheter for de som er forberedt, og disse ordene er den beste tolkningen på Paulinho kroppen, spillet Paulinho ytelse enda mer enn dette målet, sa han til de første seks minuttene av spillet til Macy tilkobling header ferje slitasje tåre motstandere forsvar sistnevnte, de første 15 minuttene nesten 12 yards foten Nushe brøt, spillet 65 minutter, Dembele Paulinho benched, fans Barcelona nyte publikum applaus.

Paulinho i fjor sommer for å bli med Barcelona blir avhørt, etterfulgt av det å spille sin benk, deretter med et mål om å erobre de kritiske media og fans, men også vunnet hovedstilling, er dagens Paulinho mest forstår plomme West lagkamerater, mens Paulinho har blitt den tredje etappen etter at den nye Barcelona Messi, Suarez, som fotballdrakt barn Paulinho, Barcelona virkelig finne gems.